2006-12-30

Return Of The AB

Jo, den er god nok - AB er så småt ved at være færdig transformeret om til en Ventus 2cxT i fuld krigsmaling. Mogens og jeg gennemførte idag modtagelsessyn af hatteæskerne (Mister Oral og ABnormal) i dejlig Juleferie sol på forpladsen på Skinderholm med DSvU's ny udnævnte Über Kontrollant Frank Drinhaus (VSK). Der var tale om et meget grundigt syn og ikke mindst papirarbejdet tog ca. 1 liter kaffe, 3 toasts, 1 is og 3 colaer at komme igennem (tilsammen altså).

På billederne ses både MO og AB i deres 18m konfiguration. Monze er iøvrigt godt nok svær at indhente nu - siden april er det åbenbart blevet til 248 timer (heraf er mindst de 4 mine!) så jeg skal have mere end almindelig Goodwill på hjemmefronten hvis jeg skal nå mere end det til næste år.

Nuvel - alt er således samlet og klart til SLVs summariske gennemgang og forventede godkendelse.

Men hvor skal det blive godt at komme luften igen efter et elendigt efterår og en vinter der til dato ikke er indtrådt. Sæsonen forventes indledt med den årlige tidlige træningslejr i Sisteron i ultimo marts. Før det skal jeg dog lige have testet alle systemerne og afprøvet især instrumenterne der nu alle er en generation nyere end de som sad i den oprindelige AB.

6 comments:

  1. Mange tillykke med det nye "AB". Du ønskes mange gode timer på mange spændende ture i det!
    Vi ses!
    Med venlig hilsen Bennekou

    ReplyDelete
  2. De billeder er bare for lækre. Sidder næsten og savler over dem. De billeder er lige sådan jeg og sikker mange medlemmer af Herning Svæveflyveklub kunne tænke os, at en del af flyparken så ud, men ak bestyrelsen er meget tæt på at købe endnu en Super Dimona, meningerne er ligesom en pose blandede bolcher.
    / mvh. Thomas Christensen

    ReplyDelete
  3. Hej AB.

    Tillykke med den nye racer.
    SES på Arnborg

    ReplyDelete
  4. Saa mangler vi jo kun et par flyvende billeder og helst med trygheds-motoren gemt vaek.
    Hvornaar dukker i op i Sisteron, her nede er det naesten sommer!!!
    Held og lykke med fuglen. Hilsen Tom.

    ReplyDelete
  5. Hej Thomas,

    Helst i 6.000' og 180km/t på slutglid efter 750km FAI. Men dernæst på Arnbog, ja.

    Mvh.
    Arne

    ReplyDelete
  6. Tom - vi er i Sisteron i uge 13. Og i år bliver vi vist en 13-15 piloter plus familie.

    Mvh.
    Arne

    ReplyDelete