Pages

2012-05-13

Nationalholdstræning søndag d. 13 maj

Tak for kampen igår og godt gået til dem der kom igennem. 

Kom til 1. vendepunkt med 150km/t men måtte tage en gevaldig parkeringsbøde ved Frisenborg.


Besluttede mig for at prøve igen da området mod vest syntes at klare mere op og jeg håbede at udkagningerne ville forsvinde mod øst. Den forecastede temperatur mente jeg ville kunne give termik til ihvertfald kl. 18 og jeg var i humør til et sats nu hvor det var træning. Kom de 65km tilbage i løbet af 45 min og fik startet om ca. 15:00 i fin højde lidt efter Thomas i TC der også var startet om.


Denne gang til 1. vendepunkt med 170km/t, Hobro med 125km/t (trods et svagt øjeblik ved Frisenborg), Ranten Sø med 115km/t og Randers med 111km/t. Hobro-Ranten Sø-Randers gik iøvrigt med én boble og bedste glid - fandt en gade fra Ranten Sø i 3.300' som 'afleverede' mig tæt på TMA kanten mod øst. Meen...men efter Randers så gik jeg for meget mod vest under udkagningen og ikke ud mod Århus hvor der var mere sol på og lige vest for Frisenborg måtte jeg dumpe alt vand og erkende det var for sent.

Det er klart, at efter 5min på turbo til 3.000' lidt vest fra Frisenborg kunne jeg glide hele vejen hjem til Arnborg uden at kurve.


Frisenborg bør erklæres som Danger Area med radius 10km og må aldrig åbnes i forbindelse med konkurrencer.

No comments:

Post a Comment