Pages

2009-07-09

EM 2009: 5A hjemme! AB og 2C er udelandet


Henrik er med flot flyvning i gustenst vejr kommet hjem.

Ulrik og jeg er udelandet ved 2. vp i tæt regn.
Jeg havde ellers fået etableret et godt samarbejde med englænderne men 30km før 2. vp kunne vi kun følge basen nedad mod dalen hvor vi skulle vende på modsatte side af Dubenica flyvepladsen. Russel Cheetham fik 50m over mig knapt 1,5m/s medens jeg blot sank igennem og fik ingenting.

Wolfgang, Werner og Mac måtte gå direkte til flyvepladsen og lande dér medens jeg desperat forsøgte at få AB op i regnen længere fremme. Mike Young havde hægtet os alle af 40km tidligere i læ side af et bjerg vi skulle over hvor vi andre måtte konturere de skovklædte bakker - føj for den. Han var derfor ca. 10-15km længere fremme og tidligere - og kunne åbenbart få vendt sammen med Ronald Termat. Russel gik med de ca. 100m højere end mig og lykkedes også at få kontakt med Mike og Ronald. Men trods ihærdige forsøg i regn og over skråningerne måtte jeg vende om og sætte turbo'en ud på finale til Dubenicia.

Da jeg lander gik der utroligt nok ikke lang tid før Mike Young kommer hjem til hvad der ligner han første dagssejr og sandsynligvis den førende samlet set - meget velfortjent. Ronald og Russel klarer den også hjem - ligesom vistnok Karoly og et par andre.

Men store udelandingsdag i 18m er nok desværre en realitet.

1 comment: