Pages

2009-07-08

EM 2009: En hård aflyst dag

Dagen startede ellers med en vis optimisme: fronten vi igår aftes havde set bygge op mod nord og vest var tydeligvis i fuld gang med at passere her til morgen og formiddag. Og til briefingen var der en spændt forventning til dagens opgave (areal opgaver) i et vejr som alle genkendte som værende til vores (danske) fordel : 1.000m base, generelt gode stig og kraftig blæst med ca. 30-40km/t.

Og ja, med tydelige skygader for kendere i det noget mørke vejr blev der lagt skumle planer om hvordan den her dag skulle skæres. Vi var bare superfriske, lysvågne og fuld at gåpå mod.

Men for 18m klassen dukkede der jo så ret hurtigt nogle andre oplagte alternativer op såsom hangflyvning kontra evt bølgeflyvning - og vi sad med sammenknebne øjne og nikkede med kloge miner på hvad der var oplagt og mindre oplagt. Jo - den var lige i skabet og selvtilfredse gik vi til startstedet, kravlede ombord i vores fly og så blev dagen aflyst, for bagkanten af fronten der var forudsætningen for det hele blev vist derude nord på.
Ærgeligt -vi havde set frem til mindst 3 gode dage til at forbedre vores resultater og nu bliver det sandsynligvis kun 2.

Nå, men vi pakkede sammen, fik etableret den første rigtige frokost i ugevis og faldt prompte i søvn. Det er hårdt sådan at blive aflyst.

No comments:

Post a Comment