2006-06-06

WGC 2006: All dressed up but nowhere to go [rev.2]

Ja - så fik vi sådan en dag hvor man tumler ud på pladsen i dejligt vejr, får samlet "AB" i selskab med Uffe i "EC", Henrik i "5A", Mogens i "Mister Oral" og Erik med "AA", får griddét flyene tæt pakket sammen med de andre 111 fly, går til briefing, får at vide at vi skal flyve 500km over den berygtede 10 Mila Skogen, går til team briefing, får repeteret sikkerhedsprocedurer og taktik....for så at vente i over 4 timer med tunge skyer og små regn på at dagen bliver aflyst .

Suk - meteorologen - en professionel der arbejder både i luftvåbnet og åbenbart også figurerer på svensk TV - hun så ellers så sød ud.

Gårsdagens flyvning havde skabt grobund for mange drabelige beretninger. 'Mannie' fra Syd Afrika måtte i sin sprit nye ASG 29 lide den tort at lande ude og var så uheldig at glemme hjulet med det resultat at flyet blev sat temmeligt hårdt. Faktisk så hårdt, at bunden brækkede op og skovlede en skive tørv op igennem bunden og pressede ham frem i sædet! Selv beskrev han det
med vanlig sort sydafrikansk humor som når en golfspiller lige skovler en solid klump græstørv op. Schleichers fabriks team var her heldigvis og havde kæmpet hele aftenen og natten med at reparere hans flyver så den var faktisk klar her til morgen. Utroligt.

Nu står det på et par timers afslapning - Crew Chief Alan har mange gode ideér - noget med vikinge spil (det lyder fugtigt) og så skal vi grille bagefter. Ja, grille - for vejret blev jo pragtfuldt 5 minutter efter at de aflyste (pladsen lignede en myreture af biler og fly der udførte en kompliceret koreografi da vi skulle trække flyene tilbage).

Idag 6. juni er sveriges nationaldag hvorfor der blev afholdt "Swedish Evening" med fri grill hvor de så frækt fejrer at de smed Danskerne ud. Konkurrencechefen Robert Danewid bad dog som plaster på såret, om vi ikke godt kunne komme tilbage og befrie ham for øllet har ikke været det samme siden. Ronnie, Jan Ola og Michael lod nu til godt at kunne drikke den lokale humle.

No comments:

Post a Comment