2006-06-07

WGC 2006: "It's raining again" (Super Tramp)

Vi vågnede til en næsten iskold morgenluft (længe leve mørklægningsgardinerne i campingvognen - der er jo lyst hele natten heroppe) og det lovede godt. Men vejrudsigten lovede noget andet og det så bestemt ikke for godt ud. 3 kvarter før briefing var Crew Chief Allan og jeg færdige med at grid'de "AB" som den første i standard klassen og vi havde fin tid til at nyde morgenkaffen på første parket. Vi elsker kaffe om morgenen når de andre gridd'er

 

 

 

 

 

 

 

Til brifiengen var meteorologen temmelig pessimistisk og task-setter'en lod sig fornuftigt nok påvirke til at udskrive små opgaver på omkring de 200km i området syd for Hjälmaren og Eskilstuna. Det er dog iøvrigt et udemærket område udelandingsmæssigt med flere gode marker og et par flyvepladser. Efter brifingen begyndte den frygtede skærm at trække ind over os. Vi kunne samtidigt mærke hvorledes temperaturen og fugtigheden begyndte at stige - præcis som forcast'et. Efter nogle timers venten og adskillige udsættelser blev 18-m og 15-m klasserne med himmelvendte øjne slæbt op under de 8/8 med vandballasten strømmende ud. Udsigten til de fine cumulus ca. 40km syd var besnærende men det lå temmeligt langt sydpå i forhold til startpunktet. Det gik da også hverken værre eller bedre end at umiddelbart før det blev standardklassens tur blev vores start igen udsat for kun at blive omfattet af en generel aflysning af dagen i alle klasser. Alt imens vi i standard- og åbenklassen begyndte at trække tilbage dumpede 15- og 18m flyene lige så stille tilbage i ro og orden. Øv - jeg havde lige indstillet mig på en hård kamp for hver én meter og en aften i baren med store armbevægelser. Nuvel - vi går i praktisk mode istedet for og får gjort noget ved diverse småprojekter vi kan tage fat på. Nu her kl. 16:00 har konkurrenceledelsens beslutning været den rigtige - det regner i det meste af området og vi skutter os i det nu kølige vejr.

4 comments:

  1. Hej Arne, jeg syntes at dine gode beretninger holdt lidt braet op.
    Du har vel ikke faaet skraek for vand pga de normale svenske compakte rejnvejrs-skyer. Det er bare aergerligt at mangle saa faa kilometer hver gang, og saa i den samme zone. Haaber vi ses igen.
    Hilsen fra Tom. St Tropez.
    Ps. vi har ikke haft vaadt vejr siden du forlod Sisteron!!!!

    ReplyDelete
  2. Hej Tom!

    Ja for søren - men det gjorde tiden til at skrive også - og det var jo både godt og skidt.

    Jeg har faktisk skrevet stikordene til alle de andre dage og jeg skal blot lige have tid én af dagene til at fylde resten ud inkl. billeder.

    Mvh.
    Arne

    ReplyDelete
  3. Så Arne, nu må de dage da vist være gået. Jeg afventer spændt beretning og visdomsord.

    ReplyDelete
  4. Hej Arne, jeg turde ikke sige det, men det staar vist i overskriften!
    FESTINA LENTE. Tom.

    ReplyDelete